Hei sinä! Sinä juuri! Tervetuloa Sofia Hostellin sivuille! Oletko kenties ollut vieraanani tai oletko ehkä tulossa vierailemaan tulevaisuudessa Sofia Hostellissa? No ei se mitään, ihan miten vain, mutta joka tapauksessa olet tervetullut tänne näille sivulle katsomaan ja kuuntelemaan mitä mahtaa kuulua hostellin pitäjälle. Hienoa että päästit löytää nämä sivut, oman osansa on varmasti ollut puskaradiolla, joka jatkuvasti tuo sohvalleni ja hostellin puolelle majoittujia.

Monet ovat huomanneet että Helsinki on kaunis kaupunki ja että täällä riittää tekemistä niin talvella kuin syksylläkin, kesää ja kevättä tietenkään unohtamatta. Monet tulevat tänne tekemään mitä erilaisempia asioita ja näidenkin asioiden joukossa on paljon mielenkiintoisia asioita, joita itsekin harrastan kun suoritan sohvasurffausta jossain muussa maassa. Paikallisiin ihmisiin, kulttuuriin ja hyvään ruokaan ja juomaan tutustumiset kuuluvat olennaisesti siihen mitä teemme ja mitä vieraani tekevät matkustaessaan Suomeen.

Hostellin vieraita on ollut siis monesta eri maasta ja hyvä niin sillä olen saanut tutustua moniin eri kansalaisuuksiin ja sitä myötä olen oppinut tuntemaan mitä eri kulttuurit tuovat tähän maailmaan. Maailmankatsomukseni on varmasti avautunut, ennakkoluuloni ovat hyvin pitkälti hälvenneet ja olen saanut upeita ystäviä joka puolelta maailmaa. Itse siis opiskelen matkailualaa ja sen takia onkin todella tärkeää että saan nauttia siitä mistä pidän eli juurikin matkailusta. Olen käynyt yli 30 maassa ja varmasti kaikkiin ei olisi tullut lähdettyä jos en olisi ennen tavannut sen maan kansalaisia. Ehkä eksoottisin vieras, joka Hostel Sofiassa on ollut vierailemassa ,on ollut Boliviasta ja olen myös itse päässyt käymään Boliviassa vastavierailulla. Huikea reissu kaiken kaikkiaan, pitää sanoa. Ja mitä kaikkea onkaan vielä tulossa, tuskin maltan odottaa.