Hostel Sofian erinomaiseen varustukseen kuuluu tietenkin televisio ja sitä myöden myös TV-taso. Okei, olen sitä mieltä että TV:n tulisi olla seinällä, sillä onhan sen nimikin taulu-tv. No, TV:n lisäksi on olemassa niin paljon erilaisia lisävarusteita, että melkein niille on sitten oltava oma tv-taso. Hostel Sofian varustukseen kuuluu mm. blu-ray ja äänentoistolaitteet kotikaraokea varten, joten näille on ihan hyvä olla oma paikkansa huoneessa.

Aikaisemmin huoneessa on ollut vanha, perintönä isomummulta saatu tv-taso, tai oikeastaan matala pöytä. Nyt kun kuitenkin modernisoimme tuota vuokrattavaa huonettamme, niin päädyimme ostamaan isomman television ja sitä myötä tuo edellinen pöytä oli siis pakko vaihtaa johonkin hieman matalampaa. Surffailin netissä pitkään ja hartaasti, mutta sitten osuin Trademaxin sivuille, jossa löytyi kiva kokoelma erilaisia TV-tasoja. Trademaxin kotisivujen kautta huomasin myös että alennusmyynnit ovat käynnissä, joten ei muuta kuin etsimään.

Valikoimaa todellakin riittää ja aloitin tietenkin suosituimmista malleista. Etsin kuitenkin jotain persoonallista ja samalla sellaista mikä sopisi niin kukkarolla kuin sitten sisustukseen joka on tällä hetkellä aika modernin vaalea. Tila ei myöskään ole ihan järkyttävän suuri, joten kompaktin kokoinen setti oli haussa. Otin tilan mitat ja aloin selaamaan eri vaihtoehtoja.

Loppujen lopuksi ihastuin parin vaihtoehdon jälkeen Trademaxin Flow Mediatasoon, jossa on myös valaistukset. Kun nyt teimme huoneesta modernin, niin tämä sopii siihen sapluunaan todella mainosti. Uusi, 50 tuuman television saamme nyt tämän pöydän päälle jalka-alustalla mainiosti ja mediataso –nimelllä kulkeva tv-taso saa uumeniinsa kaikki mahdolliset härpäkkeet joita tämän päivän digitaalinen maailma vaatii. No sekin on vain hyvästä, sillä saan samalla kaikki johdot piiloon ja sisuksiin tulee mm. oma reititin ja wifiyhteydellä varustetut muut laitteet.

flow

Trademaxin Flow Mediatasoon

RGE-tuotemerkillä myytävä Flow-sarja on 150 senttimetriä leveä, 65 cm korkea ja 44 cm syvä. Se sopii erittäin hyvin television alle ja tähän tilaan mihin se oli kuviteltukin. Lisäksi muut kalusteet ovat varsin hyvin sopivia tämän huonekalun kanssa, joten erittäin hyvä ostos, vaikka sen itse teinkin. Siis ostoksen.

Täytyy sanoa että olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja mediataso yhdessä upean uuden telkkarin kanssa kruunaa Hostel Sofian uuden ilmeen. Modernisointi on onnistunut mainiosti ja vierailijalla on nyt mahdollisuus käyttää tilaa vaikka työhuoneena tai erinomaisena mediaseuranta huoneena. Ja tietty palveluun kuuluu sama kanavapaketti mikä itsellä on käytössä eli satelliitin kautta tulevat Viasatin kanavat ja Viaplayn tarjoamat kaikki mahdolliset elokuvat ja sarjat. Hostel Sofiassa voi näinollen siis vaikkapa viettää leppoisaa sadepäivää katsomalla niitä Netflix-sarjoja joista se Sannikin laulaa.

Itseäni yllätti nettikaupassa se, miten edullisia tuotteet ovat moneen muuhun liikkeeseen verrattuna. Ja itseni yllätti myös se että miten helppoa tämänkin tuotteen ostaminen netistä oikein onkaan ja miten helposti tuote lopulta tuli perille. Muutamat kirjaimet ruudulle, pankin kautta ja kohta (no meni siinä oikeasti neljä päivää) niin paketti tuotiin kotiovelle. Eipä se ostaminen paljon helpompaa voisi olla ja nettikaupat ovat tehneet tämän todella helpoksi. Eipä voi muuta kuin suositella tätä tapaa ja tätä kauppaa ostamiseen.

Ainoa ehkä huono puoli oli se, että vaihtoehtoja oli todella paljon. No ei tätäkään voi oikeasti huonoksi puoleksi laskea sillä täältä löytyy tavarat moneen makuun. Ehdottomasti ensi kerralla, kun Hostel Sofia tekee taas uutta päivitystä, niin tänne sukellan ihan ensiksi haaveilemaan, se on varma juttu se. Käy muuten katsomassa löytyisikö sinulle jotain, aika edullisia tuotteita tarjolla.